Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός και Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Passa Tempo είναι ένας νέος και πρωτοποριακός χώρος παιχνιδιού, επικοινωνίας και γνώσης που δημιουργήθηκε με αγάπη για τα παιδιά της προσχολικής και σχολικής ηλικίας, και έρχεται να «στηρίξει» και τα παιδιά και τους γονείς τους. Μέσα από δραστηριότητες και οργανωμένες ομάδες με δράσεις όπως καλλιτεχνικά εργαστήρια, κατασκευές και κουκλοθέατρο, μουσικοκινητική αγωγή, χορό, γυμναστική, θεατρικό παιχνίδι, τα παιδιά μαθαίνουν το σώμα τους, έρχονται σε επαφή με τα συναισθήματά τους, μαθαίνουν να συντονίζονται, να συνεργάζονται, αναπτύσσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους μέσα σε ένα δημιουργικό & ασφαλή χώρο .

Οι χώροι είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι με άνετες αίθουσες για τις δραστηριότητες των παιδιών , ανάλογα με τις ηλικίες τους, με εκπαιδευτικά παιχνίδια, με ατομικό και ομαδικό παιχνίδι και πλούσιο παιδαγωγικό υλικό πολύ προσεκτικά επιλεγμένα για το κάθε τμήμα.

Σκοπός του Passa Tempo είναι:

» Tα παιδιά να βλέπουν τη γνώση να γίνεται παιχνίδι με υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές δραστηριότητες

» Οι γονείς να εξασφαλίζουν ελεύθερο χρόνο.

Η σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών με ατομική ή οργανωμένη δραστηριότητα αλλά και η εξυπηρέτηση των εργαζόμενων γονέων, αποτελούν το σκοπό του Βρεφονηπιακού Σταθμού & Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Passa Tempo.

Το Ρassa Τempo δραστηριοποιείται σε δύο άρτια εξοπλισμένες σχολικές μονάδες, με έδρες την Τρύφωνος Ντάλιου 7 στην Έδεσσα, και το τρίτο χιλιόμετρο Αριδαίας-Ξιφιανής, στην Αριδαία.

*Στη Δομή της Αριδαίας παρέχεται μεταφορά και σίτιση.
*Στη δομή της Έδεσσας δεν παρέχεται μεταφορά και σίτιση.

 

Ακολουθήστε μας  

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πρώτη Δομή 

Τρύφωνος Ντάλιου 7, Έδεσσα
2381022280

Δεύτερη Δομή

3ο χλμ Αριδαίας - Ξιφιανής, Αριδαία
2384772269

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι - ΕΣΠΑ

www.eetaa.gr

Εδώ θα βρείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για την σύνταξη της αίτησής σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας